Club van het Jaar

------------------------------------------------------------

Wegens de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus stellen wij de verkiezing 'Club van het Jaar' voorlopig uit tot 20 april 2020. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en indien nodig stellen we de verkiezing uit tot een geschikter moment.
 
Wij hopen dat alle sport- en cultuurverenigingen weer snel de plek zullen zijn waar iedereen zijn of haar sport of culturele activiteit kan beoefenen. Waar je andere mensen ontmoet en verbindingen maakt. Waar je samen kunt genieten.

------------------------------------------------------------

Triple ThreaT en Music All Enschede winnaars Club van het Jaar 2019

De Verkiezing Club van het Jaar 2019 is afgelopen en we kunnen terugkijken op een geweldige verkiezing waar veel mooie sport- en cultuurclubs aan hebben deelgenomen en hebben laten zien waarom zij zo bijzonder zijn. 

BC Triple ThreaT uit Haarlem en Musicalvereniging Music All Enschede zijn uitgeroepen tot Club van het Jaar 2019 in de categorie sport en cultuur. Beide clubs van harte gefeliciteerd met deze mooie titel, de Masterclasses naar keuze van een expert en de professionele promotiefilm.

De jury heeft vele malen kippenvel gekregen tijdens het gesprek met Triple ThreaT en vat de vereniging als volgt samen: “Triple ThreaT is een way of life, een tweede familie. Voor sommigen zelfs de enige familie die ze hebben“. 

Bij Music All Enschede was de jury onder de indruk van haar ondernemerszin en Open Club-gedachte: “ze gaan vernieuwing aan, zoeken samenwerking op en hebben een honger naar advies en artistieke en organisatorische verbetering.”

Bekijk hier de gemeentewinnaars

Bekijk hier de provinciewinnaars
 

Volg ons
*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '524637687727854'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=524637687727854&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details