Meest gestelde vragen

Meest gestelde vragen

1. Tot wanneer kan er gestemd worden?
Van 19 april tot 24 mei 2021 kan er gestemd worden.

2. Hoe kan ik zien wie er genomineerd zijn?
Dit kan via deze link.

3. Mijn club staat er nog niet tussen. Hoe meld ik die aan? 
Je kunt jouw club inschrijven van 22 maart tot en met 5 mei 2021. Je krijgt daarna bericht van ons of jouw club genomineerd is.

4. Wie mogen er genomineerd worden?
Iedere club in Nederland die als vereniging of stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kan gratis meedoen. Sportclubs moeten ook aangesloten zijn bij een landelijke sportbond die op haar beurt weer is aangesloten bij NOC*NSF. Voor cultuurclubs (verenigingen, stichtingen of groepen) geldt dat hun kerntaak zich richt op het bieden van activiteiten op het gebied van cultuurbeoefening in de vrije tijd, in (één van) de disciplines dans, theater, muziek, circus, creatief schrijven of beeldende kunst. Clubs die zich met name richten op de organisatie van een terugkerend of eenmalig evenement zijn uitgesloten van deelname. De organisatie beoordeelt of een club wordt toegelaten tot de verkiezing. Zie ook de Algemene Voorwaarden.

5. Ik ontvang geen bevestiging van mijn stem per e-mail.
Controleer eerst of de bevestiging in de spambox terecht is gekomen. Is dit niet het geval, dan kun je via deze link opnieuw een bevestiging aanvragen. Lukt het dan nog steeds niet, stuur dan een e-mail naar vragen[@]clubvanhetjaar.nl. 

6. Mag ik vaker stemmen?
Er mag per e-mailadres maximaal 1 stem uitgebracht worden per categorie. Dus je mag 1x stemmen op een sportclub en 1x op een cultuurclub. Het is van belang om eerst je stem op de ene club te bevestigen en pas daarna te stemmen op de andere club.

7. Hoe kan ik zien hoeveel stemmen mijn club heeft ontvangen?
Een aantal maal wordt er een tussenstand gepubliceerd op de pagina Tussenstand. Tussen de momenten van publicatie van de tussenstand in is het niet mogelijk om te zien hoe vaak er op jouw club is gestemd.

8. Mijn e-mailadres wordt niet herkend, kan ik nu wel stemmen?
Het systeem ziet sommige domeinen waaronder @inbox.com als oneigenlijke e-mailadressen, ook wel 'wegwerp e-mailadressen' genoemd. De herkomst en echtheid van dergelijke e-mailadressen kan niet worden geverifieerd en dus kan er helaas niet mee gestemd worden.

9. Hoe worden de winnaars bepaald?
Lees hier alles over de opzet van de verkiezing en hoe de winnaars worden bepaald. In iedere gemeente wint de sport- en de cultuurclub met de meeste stemmen. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Naast de 24 provinciewinnaars krijgen twee clubs een 'wildcard' van de jury. Klik hier voor meer uitleg.

Staat het antwoord op je vraag er niet tussen, neem dan contact op met vragen[@]clubvanhetjaar.nl. x

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst

*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '524637687727854'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=524637687727854&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;

Voor enkele functies van deze website dient u cookies te accepteren - toon details