Club van het Jaar

 

Van uitstel komt dit keer toch afstel. De afgelopen periode en de periode die nog komen gaat zijn zo uitzonderlijk, dat we besloten hebben dit jaar geen verkiezing Club van het Jaar te organiseren. Voor ons en onze partners een moeilijke beslissing, want we willen heel graag clubs in de schijnwerpers zetten, iedereen laten zien hoe belangrijk ze zijn. Maar tegelijkertijd beseffen we ons ook dat verenigingen nu andere prioriteiten hebben dan aan een verkiezing mee te doen. Daarnaast is het speelveld ongelijk voor de verkiezing: de ene vereniging kan de deuren weer openen, de andere moet helaas nog even wachten.

Met de verkiezing Club van het Jaar maken we daarom een pas op de plaats. We willen alle sport- en cultuurclubs de komende maanden alle succes wensen met het weer aanzetten van de club en het verenigingsleven.

Wij hopen dat alle sport- en cultuurverenigingen weer snel de plek zullen zijn waar iedereen zijn of haar sport of activiteit kan beoefenen. Waar je andere mensen ontmoet en verbindingen maakt. Waar je samen kunt genieten. 

Wat betreft de verkiezing Club van het Jaar: tot volgend jaar. Dan gaan we op zoek naar de Club van het Jaar 2021. We hopen dat je dan weer meedoet!

Oproep: deel tips van jouw sport- of cultuurvereniging om de club weer goed op te starten

Binnen de sport- en cultuurwereld zijn tal van geweldige initiatieven ontstaan om tijdens corona in beweging en in contact te blijven, of anderen te helpen. Zo bezorgt basketbalvereniging Triple ThreaT (Club van het Jaar 2019) boodschappen aan huis met hun spelersbus, leent korfbalvereniging ckv MIA uit Amersfoort hun korfbalpalen en ballen uit aan haar leden en Music All Enschede heeft een manier gevonden om toch samen te zingen.

Nu de deuren van veel verenigingen voorzichtig open gaan, zijn we benieuwd naar jouw tips om de club en het verenigingsleven weer ‘aan’ te krijgen, hoe pakken jullie dit aan?

Stuur een mail met jullie tips en wellicht nemen wij contact met je op om jullie aanpak met andere verenigingen te delen. Zo kun je andere clubs helpen om ook een goede start te maken.

Contactpersoon initiatieven sportclubs: Nicole Eyssen | nicole.eyssen@nocnsf.nl

Contactpersoon initiatieven cultuurverenigingen: webredactie@lkca.nl

Volg ons
*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '524637687727854'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=524637687727854&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details