Club van het Jaar
Nomineer jouw cultuurclub/cultuurstichting

Nomineer jouw cultuurclub/cultuurstichting door onderstaande gegevens in te vullen. Voor cultuurclubs geldt dat hun kerntaak zich richt op het bieden van activiteiten op het gebied van cultuurbeoefening, in (één van) de disciplines dans, theater, muziek, circus, creatief schrijven of beeldende kunst. Clubs die zich met name richten op de organisatie van een terugkerend of eenmalig evenement zijn uitgesloten van deelname. 

Let op! Een nominatie indienen kan alleen door een bestuurslid van de club. Ben je zelf geen bestuurslid maar wil je wél dat jouw club genomineerd wordt? Klik dan hier om het bestuur van de club direct te informeren over de verkiezing!

-- kies gemeente -- 
-- kies cultuurdiscipline -- 

Vul hieronder in waarom jouw club ‘Club van het Jaar 2020’ moet worden door te vertellen wat jouw club zo bijzonder maakt. Denk bijvoorbeeld aan mooie samenwerkingen, cross-overs met andere cultuurdisciplines, ledendiversiteit, sfeer, initiatieven op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid, geweldige vrijwilligers, aandacht voor gezondheid, vitaliteit of duurzaamheid, aanbod voor mensen met een beperking of bijzondere projecten die net afgerond zijn of gestart worden.

Vul hieronder het actuele ledenaantal in. De organisatie van de verkiezing behoudt zich het recht voor om dit te controleren en kan indien nodig het bestuur vragen om een onderbouwing van het ledenaantal.

Upload hier een mooie foto van de club of het logo. Het formaat van de afbeelding moet vierkant zijn en minimaal 500x500 pixels. Bestandsformaat dat gebruikt kan worden: .jpg .jpeg of .png. Je kan eventueel hier jouw afbeelding bewerken naar het gewenste formaat (afbeelding selecteren, bewerken via de functie uitsnijden en opslaan). Mocht het niet lukken, stuur dan de afbeelding per e-mail naar vragen@clubvanhetjaar.nl

Afbeelding
upload
wis

Vul hieronder het KvK-nummer van de club in. Weet je dit nummer niet? Zoek het dan hier op

Is de club financieel gezond?

Correspondentieadres van de club

Vul tot slot hieronder jouw eigen gegevens in.

-- kies plaats -- 
Volg ons
*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '524637687727854'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=524637687727854&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details