Verkiezing Club van het Jaar uitgesteld
6 apr 2020
Wegens de ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus stellen wij de verkiezing 'Club van het Jaar' voorlopig uit tot 20 april 2020. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en indien nodig stellen we de verkiezing uit tot een geschikter moment.
Nieuwe tussenstand
21 mei 2019
Er is weer een nieuwe tussenstand gepubliceerd. Bekijk nu hoe jouw favoriete sport- of cultuurclub er voor staat in de gemeente en de provincie.
Nu al meer dan 42.000 stemmen uitgebracht
20 mei 2019
MOOI NIEUWS!!! Er zijn nu al meer dan 42.000 bevestigde stemmen uitgebracht op de genomineerde sport- en cultuurclubs via www.
1e tussenstand
15 mei 2019
De 1e tussenstand is bekend. Bekijk hier hoe jouw favoriete sport- of cultuurclub er voor staat in de gemeente en de provincie. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen.
Bijlage in het AD
8 mei 2019
Vandaag maakte de lezers van het AD en de regiotitels kennis met de Verkiezing Club van het Jaar via een toffe bijlage met onder andere verhalen van verschillende clubs die meedoen aan deze mooie verkiezing. Lees hier de bijlage . .
Stem nu op jouw sport- of cultuurclub
6 mei 2019
Er kan vanaf nu tot en met 7 juni op de genomineerde sport- en cutluurclubs worden gestemd via www.clubvanhetjaar.nl . Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om kans te maken op de titel in de gemeente.
Maak gepersonaliseerd promotiemateriaal om stemmen te werven!
3 mei 2019
Om zoveel mogelijk stemmen te werven, kun je gebruik maken van gratis promotiemateriaal.
Je kunt kiezen uit:. Poster. Social post twitter
Persbericht: Verkiezing 'Club van het Jaar' van start, Esmee Visser en Shirma Rouse ambassadrices
18 apr 2019
Verkiezing 'Club van het Jaar' van start, Esmee Visser en Shirma Rouse ambassadrices
Dinsdag 2 april is de verkiezing 'Club van het Jaar', van start gegaan. De verkiezing is een initiatief van Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende, het LKCA, het AD en de regionale dagbladen en heeft tot doel de kracht van de sport- en cultuurclubs bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten.
Nomineer nu jouw club voor Club van het Jaar 2019
17 apr 2019
Verdient jouw sport- of cultuurclub het om in de spotlights te staan? Wil je waardering en erkenning krijgen voor al het moois dat op jouw club plaatsvindt? Nomineer dan nu jouw club voor Club van het Jaar 2019 via www.clubvanhetjaar.n l .
Kijk hier of jouw club al genomineerd is.
1 jan 1970

De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport. Rabo ClubSupport biedt sport- en cultuurverenigingen kennis, een netwerk en financiële ondersteuning. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst

*lt;script*gt;!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window, document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '524637687727854'); fbq('track', 'PageView');*lt;/script*gt;*lt;noscript*gt;*lt;img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=524637687727854&ev=PageView&noscript=1" /*gt;*lt;/noscript*gt;

Voor enkele functies van deze website dient u cookies te accepteren - toon details